Egy légtér több funkció

ImageA modern egyterű lakásbelsők -az amerikai konyhákkal- remek kihívást jelentenek tulajdonosaiknak: konyha-étkező-nappali funkciók a közlekedőből már látható térben. Lakberendezési szempontból egy légtér, miközben számos különböző funkció különböző igényekkel...


A konyha inkább helyi megvilágításokat igényel, kisebb mennyezeti világítás-igénnyel, az étkező asztalfeletti megvilágítást, a nappali helyi+hangulat+ fenti bevilágítást is kíván. És a közlekedőről még nem is beszéltünk!

 • Ajánlott fő szempontnak a funkciót megjelölni, szinte egy sorban a takarékossági lehetőség fontosságával. Ezekhez a rendelkezésre álló hatalmas kínálatból mindig tudunk lámpát rendelni, az áruválaszték felmérését már ezen szempontok szerint érdemes elkezdeni.
 • Nem szabad persze a színek-formák összehangolásáról megfeledkezni, első körben célszerű tehát lámpacsaládokban gondolkodni. Persze ahhoz, hogy egyéni elképzelésünket se kelljen feladni, érdemes ehhez is szaktanácsot kérni.
 • Mind hosszú-, mind rövidtávon súlyos ezreket takaríthat meg, ha szakmai szempontból is figyeli valaki a választást. Szoktuk kérni, hozzanak alaprajzot, mind a lámpák, kapcsolók, karnisok, mind a függönyök kiválasztásához. Szinte minden alkalommal segít, ha mi is "látjuk" a teret, amelyről beszélünk. 

Példul határozottan spotot?!
Előfordulhat, hogy spotokat szeretnénk beépíteni, idegenkedünk a falikaroktól, csillároktól, vagy éppen hagyományos módon kívánunk világítani de takarékosan, a funkcionális és takarékossági szempontok betartásával, ne rösstelljük megkérdezni, milyen lehetőségeink vannak!
Megoldható, hogy a nappaliban két áramkörön beépített spotok legyenek, különböző erejű izzókkal, hangulat- és jó  bevilágítással! Elhelyezésük persze átgondolt tervezést igényel.

Végig kell gondolni, mekkora, milyen formájú, mennyi lépcsős álmennyezetet szeretnénk-tudunk építeni. Hova milyen bútor kerül, ahhoz a funkcióhoz mennyi fényt kell hozzárendelnünk? Hova, milyen formában szeretnénk a hangulatvilágítást elhelyezni?
A takarékos spotizzók ezeket az igényeket kielégítve, kompakt és LED-es változatban állnak rendelkezésre. 

Hova, melyik és pontosan mennyi kell? Ezért célszerű szakember segítségét kérni! 

További kérdések esetén forduljon a Fészek Csillár- és Lakásfelszerelés üzlet munkatársaihoz.

Legfrissebb híreink

Tűzifa értékesítés a Fészek Kertben

Tüzelőanyag értékesítés: 2018. októbertől a fa és szén értékesítés a Fészek Kert kertészeti szakáruházban történik.

Aktuális akciós újságok

Februári akciónk! Piktor akciós újságOnline megtekintés
Februári akciónk! Fészek Kert akciós újságOnline megtekintés

Elérhetőségek

Fészek Áruház

 • Cím: H-9023 Győr, Mészáros Lőrinc út 1.
 • E-mail: info@feszekaruhaz.hu
 • Telefon: +36 96/ 434 434
 • Nyitva tartás:
  • hétköznap 6-17 óráig
  • szombaton 6-13 óráig