Egy légtér több funkció

ImageA modern egyterű lakásbelsők -az amerikai konyhákkal- remek kihívást jelentenek tulajdonosaiknak: konyha-étkező-nappali funkciók a közlekedőből már látható térben. Lakberendezési szempontból egy légtér, miközben számos különböző funkció különböző igényekkel...


A konyha inkább helyi megvilágításokat igényel, kisebb mennyezeti világítás-igénnyel, az étkező asztalfeletti megvilágítást, a nappali helyi+hangulat+ fenti bevilágítást is kíván. És a közlekedőről még nem is beszéltünk!

  • Ajánlott fő szempontnak a funkciót megjelölni, szinte egy sorban a takarékossági lehetőség fontosságával. Ezekhez a rendelkezésre álló hatalmas kínálatból mindig tudunk lámpát rendelni, az áruválaszték felmérését már ezen szempontok szerint érdemes elkezdeni.
  • Nem szabad persze a színek-formák összehangolásáról megfeledkezni, első körben célszerű tehát lámpacsaládokban gondolkodni. Persze ahhoz, hogy egyéni elképzelésünket se kelljen feladni, érdemes ehhez is szaktanácsot kérni.
  • Mind hosszú-, mind rövidtávon súlyos ezreket takaríthat meg, ha szakmai szempontból is figyeli valaki a választást. Szoktuk kérni, hozzanak alaprajzot, mind a lámpák, kapcsolók, karnisok, mind a függönyök kiválasztásához. Szinte minden alkalommal segít, ha mi is "látjuk" a teret, amelyről beszélünk. 

Példul határozottan spotot?!
Előfordulhat, hogy spotokat szeretnénk beépíteni, idegenkedünk a falikaroktól, csillároktól, vagy éppen hagyományos módon kívánunk világítani de takarékosan, a funkcionális és takarékossági szempontok betartásával, ne rösstelljük megkérdezni, milyen lehetőségeink vannak!
Megoldható, hogy a nappaliban két áramkörön beépített spotok legyenek, különböző erejű izzókkal, hangulat- és jó  bevilágítással! Elhelyezésük persze átgondolt tervezést igényel.

Végig kell gondolni, mekkora, milyen formájú, mennyi lépcsős álmennyezetet szeretnénk-tudunk építeni. Hova milyen bútor kerül, ahhoz a funkcióhoz mennyi fényt kell hozzárendelnünk? Hova, milyen formában szeretnénk a hangulatvilágítást elhelyezni?
A takarékos spotizzók ezeket az igényeket kielégítve, kompakt és LED-es változatban állnak rendelkezésre. 

Hova, melyik és pontosan mennyi kell? Ezért célszerű szakember segítségét kérni! 

További kérdések esetén forduljon a Fészek Csillár- és Lakásfelszerelés üzlet munkatársaihoz.

Legfrissebb híreink

Reggelizz nálunk!

Piktor Bisztró: Két bevásárlás közt egy jó kávé? Egy gyors ebéd? Finom reggeli, délutáni desszert? Nyáron jegeskávé, limonádé, télen forró csoki...

Piktor és Kert ajándékutalványok

Piktor és Kert ajándékutalványok

Újdonság: A Piktor Kertben és a Piktor Festékboltban is kapható ajándékutalvány amely, mindkét üzletben levásárolható. Érvényesség: 1 év.

Piktor webáruház

Januári ajánlat Piktor webáruházPiktor webáruház

Elérhetőségek

Fészek Áruház

  • Cím: 9023 Győr, Mészáros Lőrinc út 1.
  • Nyitvatartás:
     Hétköznap 6-17 óráig
     Szombaton 6-13 óráig