Egy légtér több funkció

ImageA modern egyterű lakásbelsők -az amerikai konyhákkal- remek kihívást jelentenek tulajdonosaiknak: konyha-étkező-nappali funkciók a közlekedőből már látható térben. Lakberendezési szempontból egy légtér, miközben számos különböző funkció különböző igényekkel...


A konyha inkább helyi megvilágításokat igényel, kisebb mennyezeti világítás-igénnyel, az étkező asztalfeletti megvilágítást, a nappali helyi+hangulat+ fenti bevilágítást is kíván. És a közlekedőről még nem is beszéltünk!

 • Ajánlott fő szempontnak a funkciót megjelölni, szinte egy sorban a takarékossági lehetőség fontosságával. Ezekhez a rendelkezésre álló hatalmas kínálatból mindig tudunk lámpát rendelni, az áruválaszték felmérését már ezen szempontok szerint érdemes elkezdeni.
 • Nem szabad persze a színek-formák összehangolásáról megfeledkezni, első körben célszerű tehát lámpacsaládokban gondolkodni. Persze ahhoz, hogy egyéni elképzelésünket se kelljen feladni, érdemes ehhez is szaktanácsot kérni.
 • Mind hosszú-, mind rövidtávon súlyos ezreket takaríthat meg, ha szakmai szempontból is figyeli valaki a választást. Szoktuk kérni, hozzanak alaprajzot, mind a lámpák, kapcsolók, karnisok, mind a függönyök kiválasztásához. Szinte minden alkalommal segít, ha mi is "látjuk" a teret, amelyről beszélünk. 

Példul határozottan spotot?!
Előfordulhat, hogy spotokat szeretnénk beépíteni, idegenkedünk a falikaroktól, csillároktól, vagy éppen hagyományos módon kívánunk világítani de takarékosan, a funkcionális és takarékossági szempontok betartásával, ne rösstelljük megkérdezni, milyen lehetőségeink vannak!
Megoldható, hogy a nappaliban két áramkörön beépített spotok legyenek, különböző erejű izzókkal, hangulat- és jó  bevilágítással! Elhelyezésük persze átgondolt tervezést igényel.

Végig kell gondolni, mekkora, milyen formájú, mennyi lépcsős álmennyezetet szeretnénk-tudunk építeni. Hova milyen bútor kerül, ahhoz a funkcióhoz mennyi fényt kell hozzárendelnünk? Hova, milyen formában szeretnénk a hangulatvilágítást elhelyezni?
A takarékos spotizzók ezeket az igényeket kielégítve, kompakt és LED-es változatban állnak rendelkezésre. 

Hova, melyik és pontosan mennyi kell? Ezért célszerű szakember segítségét kérni! 

További kérdések esetén forduljon a Fészek Csillár- és Lakásfelszerelés üzlet munkatársaihoz.

Legfrissebb híreink

3D-s látványtervezés

Fészek Csempe: Újdonság! Üzletünkben 3D látványterv segítségével rendelheti meg álmai fürdőszobáját.

Kibővültünk! Dupla helyen

Fészek Csillár: Márciustól kétszer akkora területen, kibővült lámpa és takarékos izzó választékkal állunk rnedelkezésükre.

Aktuális akciós újságok

Októberi akciónk! Piktor október akciós újságOnline megtekintés
Októberi akciónk! Fészek Kert októberi akciós újságOnline megtekintés

Elérhetőségek

Fészek Áruház

 • Cím: H-9023 Győr, Mészáros Lőrinc út 1.
 • E-mail: info@feszekaruhaz.hu
 • Telefon: +36 96/ 434 434
 • Nyitva tartás:
  • hétköznap 6-17 óráig
  • szombaton 6-13 óráig