Egy légtér több funkció

ImageA modern egyterű lakásbelsők -az amerikai konyhákkal- remek kihívást jelentenek tulajdonosaiknak: konyha-étkező-nappali funkciók a közlekedőből már látható térben. Lakberendezési szempontból egy légtér, miközben számos különböző funkció különböző igényekkel...


A konyha inkább helyi megvilágításokat igényel, kisebb mennyezeti világítás-igénnyel, az étkező asztalfeletti megvilágítást, a nappali helyi+hangulat+ fenti bevilágítást is kíván. És a közlekedőről még nem is beszéltünk!

  • Ajánlott fő szempontnak a funkciót megjelölni, szinte egy sorban a takarékossági lehetőség fontosságával. Ezekhez a rendelkezésre álló hatalmas kínálatból mindig tudunk lámpát rendelni, az áruválaszték felmérését már ezen szempontok szerint érdemes elkezdeni.
  • Nem szabad persze a színek-formák összehangolásáról megfeledkezni, első körben célszerű tehát lámpacsaládokban gondolkodni. Persze ahhoz, hogy egyéni elképzelésünket se kelljen feladni, érdemes ehhez is szaktanácsot kérni.
  • Mind hosszú-, mind rövidtávon súlyos ezreket takaríthat meg, ha szakmai szempontból is figyeli valaki a választást. Szoktuk kérni, hozzanak alaprajzot, mind a lámpák, kapcsolók, karnisok, mind a függönyök kiválasztásához. Szinte minden alkalommal segít, ha mi is "látjuk" a teret, amelyről beszélünk. 

Példul határozottan spotot?!
Előfordulhat, hogy spotokat szeretnénk beépíteni, idegenkedünk a falikaroktól, csillároktól, vagy éppen hagyományos módon kívánunk világítani de takarékosan, a funkcionális és takarékossági szempontok betartásával, ne rösstelljük megkérdezni, milyen lehetőségeink vannak!
Megoldható, hogy a nappaliban két áramkörön beépített spotok legyenek, különböző erejű izzókkal, hangulat- és jó  bevilágítással! Elhelyezésük persze átgondolt tervezést igényel.

Végig kell gondolni, mekkora, milyen formájú, mennyi lépcsős álmennyezetet szeretnénk-tudunk építeni. Hova milyen bútor kerül, ahhoz a funkcióhoz mennyi fényt kell hozzárendelnünk? Hova, milyen formában szeretnénk a hangulatvilágítást elhelyezni?
A takarékos spotizzók ezeket az igényeket kielégítve, kompakt és LED-es változatban állnak rendelkezésre. 

Hova, melyik és pontosan mennyi kell? Ezért célszerű szakember segítségét kérni! 

További kérdések esetén forduljon a Fészek Csillár- és Lakásfelszerelés üzlet munkatársaihoz.

Legfrissebb híreink

Festék és kert webáruház

Piktor webshop: A Piktor Festékbolt és Piktor Kert legtöbb terméke már online is megvásárolható egy helyen. Házhoz szállítással az ország egész területén.

Reggelizz nálunk!

Piktor Bisztró: Két bevásárlás közt egy jó kávé? Egy gyors ebéd? Finom reggeli, délutáni desszert? Nyáron jegeskávé, limonádé, télen forró csoki...

Piktor szeptemberi újság

Szeptemberi ajánlat Piktor Festék és Kert újságOnline megtekintés

Elérhetőségek

Fészek Áruház

  • Cím: 9023 Győr, Mészáros Lőrinc út 1.
  • Nyitvatartás:
     Hétköznap 6-17 óráig
     Szombaton 6-13 óráig