Megközelítés

Fészek Áruház: H-9023 Győr, Mészáros Lőrinc u. 1.

Budapest, 1. sz. főút irányából

A főút bevezeti Önt szinte a belvárosig. A kétsávos felüljáró utáni első lámpás kereszteződésben (Szt. István úton) balra kell fordulnia, és a Nádor aluljárón keresztül kell hajtania. Az első lámpánál balra és már csak 500 m egyenes út választja el áruházunktól.

Budapest, M1 autópálya felől

A 114-es km-nél, a Székesfehérvári csomópontnál kell az autópályáról Győr felé lekanyarodnia. További irány lsd. Székesfehérvár irányából.

Szigetköz ill. Szlovákia (14.sz. főút irányából)

A főút átvezeti Önt a duplasávos Szécsenyi-hídon. Az Árkád körforgalomban az első kihajtónál (Szt. István út fele) haladjon, majd az első lámpás kereszteződésnél balra (Nádor aluljáró fele) Az aluljárón áthaladva ismét az első lámpánál kanyarodjon balra és már csak 500 m a Fészek Áruház.

Székesfehérvár (81.sz) irányából

A várostáblát elérve az első korforgalomnál haladjon a Centrum irányába. A következő lámpa után tovább egyenesen, a 2 sávos vasúti felüljárón kell átmennie (Fehérvári út). Ezután a nagykörforgalomhoz ér és a Centrum irányába kell haladjon tovább. A Grabobplast épülete előtt (ahol az út élesen jobbra kanyarodik) forduljon balra. Ezután csak követnie kell a Mészáros Lőrinc út vonalát és az áruházhoz fog találni.

Veszprém (82.sz) irányából

A városba érve a 3. körforgalmat (Agip benzikútnál) az első kihajtónál jobbra elhagyva elhalad a Praktiker áruház előtt. A következő lámpás kereszteződésnél kanyarodjon balra (Tihanyi Árpád út). Több kereszteződésen és körforgalmon halad ezután át, majd a Nádor aluljáró előtti utolsó kereszteződésnél forduljon jobbra. Ez már a Mészáros Lőrinc út.

Pápa (83.sz) irányából

A városba a bevásárlóközpontok előtt vezet be az út. Az 1. körforgalomnál (temető mellett) haladjon a Centrum irányába. a 3. lámpás kereszteződésnél forduljon jobbra a Szigethy Attila útra. Az 1. lámpás kereszteződés balra a Nádor-aluljáró felé vezet. Közvetlen az aluljáró előtti kereszteződésnél forduljon jobbra, a Mészáros Lőrinc útra.

Mosonmagyaróvár (1.sz.) - Sopron (85.sz) - Szombathely (84.sz.) felől

A városba érkező főutak egyenesen a belvárosig (Szt. István út) vezetnek. A városházát jobbról elhagyva a 2. lámpás kereszteződésnél (Nádor aluljáró fele) jobbra kell fordulni. Az aluljárón át, az első lámpánál balra kanyarodva kb. 500 m megtétele után érkezik az áruházunkhoz.

Legfrissebb híreink

Festék és kert webáruház

Piktor webshop: A Piktor Festékbolt és Piktor Kert legtöbb terméke már online is megvásárolható egy helyen. Házhoz szállítással az ország egész területén.

Reggelizz nálunk!

Piktor Bisztró: Két bevásárlás közt egy jó kávé? Egy gyors ebéd? Finom reggeli, délutáni desszert? Nyáron jegeskávé, limonádé, télen forró csoki...

Piktor novemberi újság

Novemberi ajánlat Piktor Festék és Kert újságOnline megtekintés

Elérhetőségek

Fészek Áruház

  • Cím: 9023 Győr, Mészáros Lőrinc út 1.
  • Nyitvatartás:
     Hétköznap 6-17 óráig
     Szombaton 6-13 óráig